کارشناس زراعت جهاد کشاورزی حومه مرودشت گفت: همزمان با پایان برداشت کلم پیچ در منطقه 720 تن کلم تولید و روانه بازار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، رویا پل خانی با بیان اینکه کشت کلم پیچ در مرودشت، از اردیبهشت آغاز و تا اواخر تیر ماه به صورت نشایی انجام می گیرد، افزود: شروع برداشت این محصول با توجه به زمان کشت و شرایط آب و هوایی منطقه از اوایل شهریور ماه آغاز و تا آبان ماه نیز ادامه دارد.
پل خانی با اشاره به اینکه امسال هشت هکتار از مزارع حومه به کشت کلم پیچ اختصاص یافت، متوسط برداشت این محصول رادر منطقه حدود 90تن در هکتار عنوان کرد.
به گفته وی، کلم پیچ با نام علمی Brassica oleraca var Capitata ، گیاهیست دوساله و در بعضی موارد چندساله که برگ آن مورد مصرف انسان قرار می گیرد.
این کارشناس یادآور شد: علی رقم اهمیت این محصول در سبد غذایی جامعه و هزینه بر بودن تولیدآن، متاسفانه عدم ثبات قیمت در خرید این محصول باعث وارد آمدن خسارت مالی به کشاورزان تولید کننده در برخی سالها می گردد که نیازمند توجه بیشتر مسئولین در امر بازاریابی و فروش می باشد.
مطالعات انجام شده نشان میدهد که مصرف کلم خطر چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد و می تواند سطح انرژی بدن را افزایش دهد. از دیگر خواص این سبزی می توان به حفاظت از اشعه درمانی(پرتودرمانی)، پیشگیری از ابتلا به سرطان، سلامت قلب، بهبود سیستم ایمنی و گوارش و ... اشاره نمود.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.