MAHSOL SAHEMمسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: تخفیف 20درصدی حق بیمه، ارائه یارانه بذرو کود و کاهش 95 درصدی تعرفه صدور پروانه بهداشتی از جمله سیاست ها ی وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تولید محصول استاندارد است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت،طاهره امیری با بیان اینکه امنیت غذایی که به معنای دسترسی همگان به غذای کافی و تولید محصول گواهی شده بر اساس استاندارد های خوب کشاورزی از رسالت های جهاد کشاورزی است افزود: دستو العمل تولید و ساماندهی محصولات گواهی شده تهیه شده و به زودی ابلاغ خواهد شد.
به گفته وی، پروژه الزام به تولید محصولات گواهی شده با تولید هشت محصول سیب، پرتقال، پیاز، سیب زمینی، گوجه گلخانه ای و فضای باز، خیار گلخانه ای و فضای بازدر دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و از سال 1399 اجرایی خواهد شد.
امیری خاطر نشان کرد: پیشنهاد شده است در راستای اجرایی شدن پروژه الزام به تولید محصولات گواهی شده، تولید کنندگان محصولات گواهی شده با دریافت غرفه های رایگان و با تکمیل زنجیره تولید تا مصرف در میادین میوه و تره بار محصولات خود را عرضه کنند.
وی مشارکت سایر دستگاه های اجرایی از جمله بهداشت درمان ، محیط زیست، نمایندگانی از شهرداری فرمانداری، میادین میوه و تره بار و ... را از مهمترین ویژگی اجرای این طرح عنوان کرد.
امیری با بیان اینکه آگاه سازی مردم برای مصرف محصولات گواهی شده ضروری است،خاطر نشان کرد: برگزاری کلاس های آموزشی تهیه بنر و پوستر و سایر فعالیت های ترویجی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار خواهد گرفت.
مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به مشکلات تولید محصول گواهی شده در شهرستان افزود: انتخاب بهره بردار متقاضی و پیشرو از مشکلات تولید محصول استاندارد است و اگر تفاوت قیمت محصول استاندارد و معمولی تعریف نشود انگیزه ای برای تولید وجود نخواهد داشت.
این کارشناس تأكيد کرد: با توجه به عواقب آلاينده‌هاي موادغذايي دربدن انسان، به‌خصوص درمورد آلاينده‌هايي كه سرطان‌زايي آن‌ها به اثبات رسيده است بايد تلاش شود با ايجاد شرايط مناسب كشاورزي، از ميزان خطرات اين آلاينده‌ها كاسته و به سوي توليد محصول استاندارد گام برداريم.
کمیته محصول سالم با محوریت ارتقا کیفیت محصول گواهی شده با حضور نظافت، رئیس اداره اموزش و ترویج مدیریت ترویج،رئیسی، کارشناس اداره بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی، محقق زاده کارشناس اداره آموزش و تروج این سازمان و یزدان پاک ازدفتر محیط زیست و سلامت غذا در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت برگزار شد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد