مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از کشت 150 هکتار زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات در این شهرستان خبر داد و گفت: در روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت را در پی دارد و در افزایش تولید زیره در کشور نقش بسزایی دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت،عزیز رحیمی با اشاره به اینکه طول دوره رشد این گیاه 100 تا110 روزاست، افزود: کشت این گیاه از اسفند ماه آغاز ودر خرداد ماه نیز برداشت می شود.
رحیمی تصریح کرد: در راستای ارائه الگوی کشت مناطق دیم شهرستان خصوصا اراضی تحت پوشش حوزه سد درودزن و بهره وری اقتصادی این محصول، کشت زیره سبز به عنوان یک محصول با نیاز آبی بسیار پایین از سال های گذشته مورد توجه قرار گرفته و در حال افزایش است.
به گفته وی؛ نيازآبي كم و از طرفي همزماني دوره رشد اين محصول با نزولات جوي ،كم توقع بودن اين گياه و توليد 800تا 1000كيلوگرم در هكتار و اقتصادي بودن توليد، سهولت داشت ، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کشت زیره کاملا به صورت دیم انجام می شود خاطر نشان کرد : در صورت نیاز و کاهش بارندگی ، جهت دستیابی به عملکرد مطلوب یک نوبت آبیاری تکمیلی نیاز است.
رحیمی با اشاره به شوری بخشی از زمین های کشاورزی شهرستان مرودشت، یادآور شد: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکرد های مدیریتی مناسب جهت توسعه کشت است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.