کارشناس زراعت مرکز جهاد کشاورزی سیدان از پرورش و تولید قارچ خوراکی گانودرما در این شهرستان خبر داد و گفت: سالانه حدود ۹۰۰ کیلوگرم گانودرمای خوراکی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می شود.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، مجید حبیبی با بیان اینکه قبلا نیز یک واحد تولیدی قارچ گانودرما با مساحت 50 مترمربع در شهرستان راه اندازه شده است، اظهار کرد: این واحد تولیدی در فضایی مسقف با مساحت ۳۰۰ متر مربع با رعایت استاندارد های مورد نیاز در بخش سیدان از توابع این شهرستان راه اندازی شده و در مرحله برداشت است.
او افزود: کشت در این مزرعه در سه نوبت صورت گرفته است، و هرنوبت حدود ۳۰۰ کیلوگرم قارچ خشک تولید می شود.
حبیبی با اشاره اینکه در این واحد تولیدی برای ۶ نفر به صورت مستقیم و ۱۲ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی صورت گرفته است، تصریح کرد: محصول تولیدی به منظور فرآوری و فروش به کارخانه های صنایع تبدیلی استان اصفهان و تهران ارسال می شود.
این کارشناس با بیان اینکه این قارچ دارای ۸۰ گونه متعدد است، بیان کرد: گانودرما منبع غنی از ترکیبات آلی است و از مهم ترین مواد غذایی در جهان است.
وی افزود: مطالعات علمی بر روی این گونه قارچ، نشانگر این است که این گیاه دارای خواص شگفت انگیزی از جمله مفید برای سلامت قلب، ضد آلرژی، درمان کبد، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان ، کاهش قند خون و ...است.
حبیبی با اشاره به اینکه موارد مصرف این قارچ برای افراد مختلف متفاوت است، یاداورشد: درصورت عدم رعایت دوز مصرف اثرات جانبی و عوارض احتمالی در بردارد.
نظر خود را اضافه کنید.