معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرودشت گفت: سامانه "سیفاد دو" به منظور ثبت خرید توافقی گندم، توسط عاملین مجاز، میتواند تاثیر بسزایی در ساماندهی و جلوگیری از بروز تخلف در خرید گندم داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت رهام پیکری در ستاد برداشت شهرستان مرودشت، با بیان اینکه متاسفانه سال قبل بخشی از گندم به خارج از کشور قاچاق شد بر تشدید فعالیت های نظارتی، تعیین و ابلاغ دستورالعمل های لازم به منظور جلوگیری و مقابله با قاچاق گندم تاکید کرد.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان مرودشت با بیان اینکه با افرادی که اقدام به آتش زدن کاه و کلش میکنندبرخورد قاطع خواهیم داشت،اظهار کرد: راه اندازی کارخانه های فراوری کاه و کلش و جمع آوری و تبدیل آن به کود، کشاورزان را به فروش کاه و کلش ترغیب خواهد کرد.
پیکری با اشاره به اینکه آتش زدن کاه و کلش علاوه بر خطراتی که برای محصولات کشاورزی ایجاد می کند افزود: آتش سوزی در مزارع سلامت شهروندان را نیز به خطر می اندازد.
نماینده عالی دولت در شهرستان اظهار کرد: همانند سالهای گذشته بر فعالیت مراکز خرید و به خصوص فرآیند افت زنی نظارت مداوم خواهیم داشت و تلاش میکنیم حق هیچ کشاورزی ضایع نشود.
پیکری با بیان اینکه در شهرستان مرودشت بیش ازیکصد هزار هکتار از مزارع، تحت کشت گندم، جو و کلزا است، یادآورشد:در سطح شهرستان، هفت مرکز خرید تعاونی روستایی و پنج مرکز خرید تعاونی تولیدی، جهت خرید تضمینی گندم و دو مرکز دیگر تعاونی روستایی جهت خرید توافقی گندم آماده فعالیت هستند.
در ستاد برداشت شهرستان مرودشت در خصوص مواردی مانند تشکیل کمیته نرخگذاری قیمت حمل گندم و جو در مراکز خرید، ساعات کار مراکز، نحوه خروج گندم از شهرستان و ساز و کارهای آن، ساماندهی بخش خصوصی، نظارت در امر افت زنی، برگزاری کارگاههای آموزشی جهت پیشگیری و مهار آتش سوزی با حضور کشاورزان و دهیاران و تشکیل اکیپهای بازرسی جهت برخورد با متخلفین در امر آتش سوزی کاه و کلش در مزارع تصمیمگیری شد.
سامانه "سیفاد دو "سامانه خرید گندم توافقی گندم است که از سوی اداره غله طراحی شده است و فعلا در سطح شهرستان یک مرکز جهت خرید توافقی در نظر گرفته شده است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.