tjooمدیر جهاد کشاورزی مرودشت گفت:برداشت جو از  18 هزار و 730 هکتار جو آبی و11 هزار 467 هکتار جو دیم در این شهرستان پایان یافت. 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، عزیز رحیمی اظهار کرد: همزمان با پایان فصل برداشت، حدود85 هزار تن جو از مزارع این شهرستان برداشت شد که این میزان نسبت به سال گذشته بیش از  40 هزار تن افزایش یافته است.
ازاین میزان جو تولیدی حدود 7650 تن با قیمت خرید تضمینی به مراکز خرید دولتی تحویل شده و مابقی توسط بخش خصوصی خریداری شده است.
وی متوسط عملکرد جو در شهرستان را 2800 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: بارندگی های مناسب بهاره و رهاسازی آب از سد درودزن،افزایش سطوح دیم کاری و کشت مکانیزه از مهمترین عوامل افزایش تولید جو نسبت به سال های گذشته است.
مهمترین ارقام جو تولیدی، بهرخ، ریحان ۰۳، ویلما و جو دیم رقم سرآرود است.
این مقام مسئول با بیان اینکه عملیات کاشت و برداشت جو به صورت مکانیزه انجام می شود،تصریح کرد: کاهش 50 درصدی مصرف بذر، افزایش کیفیت محصول، ارتقای راندمان آبیاری و کاهش ضایعات در زمان برداشت از مهم‌ترین مزایای کشت مکانیزه محصولات زراعی است.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد