jooکارشناس زراعت مرکز جهاد کشاورزی مرودشت گفت: با وجود بارندگی ها ی مناسب بهاره و رها سازی آب از سد دروزن، در سال زراعی جاری متوسط عملکرد جو در مزارع دیم از یک تن در هکتار از سال های پیش به حدود سه تن در هکتار در سال جاری افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، میترا صالح پور با بیان اینکه بیش از 6 هزار هکتار از زمین های زراعی حومه مرودشت به کشت جو دیم اختصاص یافته است، افزود:امسال با رها سازی آب از سد درودزن و توزیع و پراکنش مناسب بارنگی ها سهم قابل توجهی از جو تولیدی در این منطقه از زمین هایی است که سال هاست به دلیل بارندگی نامناسب لم یزرع بوده اند.

صالح پور بیان کرد:جو یکی از سازگارترین غلات است و در هر شرایط آب و هوایی رشد می کند و این محصول در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد و همچنین در خاک‌هایی که PH آن‌ها بین ۷ تا ۸ باشد بیشترین عملکرد را دارد.
وی با اشاره به اینکه این گیاه نسبت به گندم در برابر خشکی مقاوم تر است،تصریح کرد: در آب و هوایی که آب، عامل محدود کردن تولید غلات است، جو می‌تواند بیشترین محصول را تولید کند.
صالح پور با بیان اینکه در شرایط دیم عملکرد جو بهتر از گندم است، افزود: تولید جو در شرایطی با بارندگی سالیانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی‌متر امکان‌پذیر است.
 بیش از 17 هزار هکتار  از اراضی کشاورزی این مرکز زیر پوشش شبکه سد درودزن است که با  رها سازی آب از سد  تولید محصولات دیم افزایش چشمگیری داشته است.

 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد