ghore

مسئول مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت از آغاز برداشت غوره دیم از یکصد هکتار از انگورستان های این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، علی نقی قاسمی با اشاره به اینکه مدت زمان برداشت غوره ۱۵ تا ۲۰ روز است، افزود: برداشت غوره تا اواخر مرداد ماه در این منطقه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد محصول باغ های انگور به صورت غوره برداشت می شود، افزود: پیش بینی می شود بیش از ۲۰۰ تن غوره تولید شود.
قاسمی بیان کرد: غوره برداشت شده به منظور تولید آبغوره خانگی در کارگاه‌های سنتی و یا ارسال به میادین میوه و تره بار شیراز ارسال می شود.
اوگفت: غوره تولیدی به دلیل دیم بودن و استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی از کیفیت و محبوبیت ویژه ای برخوردار است.
به گفته قاسمی، رقم شیرازی یا لر کش عمده ترین رقم غوره تولیدی در این منطقه است.
وی گفت : بر اساس منابع موجود، غوره در دفع صفرا، بهبود عملیات هضم غذا در دستگاه گوارش و تقویت کبد نقش دارد.
در ترکیبات شیمیایی غوره سه درصد اسید‌های آلی به نام‌های اسید وینیک، اسید مالیک، اسید فرمالیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک و اسید گلوکولیک وجود دارد.

کامفیروز در ۹۰ کیلومتری غرب شهرستان مرودشت و در ۱۱۰ کیلومتری شمال شرق شیراز واقع شده است.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد