jjjjjoکارشناس تولیدات گیاهی مرکز جهاد کشاورزی درودزن از کشت 80 هکتاری چغندر در حوزه تحت پوشش این مرکز خبر داد و گفت: کشت چغندر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، ویدا مسعودی افزود: با تلاش کارشناسان و اجرای برنامه های ترویجی سطح زیر کشت این محصول افزایش یافته و پیش بینی می شود بالغ برده هزار تن چغندر قند تولید شود.
وی با بیان اینکه توسعه و کشت این محصول ارزشمند از اولویت های سازمان جهاد کشاورزی است، خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته هر سال تلاش شده با نظارت دقیق و ارائه توصیه های ترویجی ارقامی با عیار قند و کیفیت بالا و مقاوم به بیماری کرلی تاپ چغندر کاشته شود.
به گفته مسعودی ؛ با مبارزه به موقع با عوامل خسارتزا به ویژه کرم برگخوار کارادرینا و خرطوم کوتاه چغندر قند از مولفه های تولید چغندر قند با کیفیت بالا است که با تلاش کارشناس محقق شده است.
این کارشناس با اشاره به حمایت های دولتی از کشت چغندر قند ،تصریح کرد: بسته حمایتی چغندرقند از طرف دولت، مانند تعیین قیمت تضمینی مناسب برای چغندر، تامین و تدارک به موقع نهاده های تولید، پرداخت سهل الوصول، تعهد کارخانجات برای پرداخت به موقع قیمت محصول تحویلی از جمله مزایای کشت چغندرقند است.
مسعودی یادآور شد: در تناوب قرار گرفتن این محصول با گندم باعث کاهش بیماریهای گندم و افزایش عملکرد آن در سال آینده خواهد شد.
چغندر گیاهی ارزشمند است که کاربرد صنعتی و غذایی دارد. ریشه چغندر دارای 75.9 درصد آب، 2.6 درصد مواد غیرقندی، 18 درصد شکر و 5.5 درصد تفاله است. از کل قند موجود در ریشه، 83.1 درصد به صورت بلورهای ساکارز و 12.5 درصد به صورت ملاس بازیافت می شود.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد