مسئول ترویج  مرکز جهاد کشاورزی حومه مرودشت از برداشت ۵۰۰ کیلوگرم چای ترش از نیم هکتار مزرعه چای ترش در حومه مرودشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، سولماز پایدار اظهار کرد: کشت این گیاه دارویی کم آب بر در اردیبهشت انجام شده و در نیمه آبان ماه نیز برداشت شده است.
پایدار افزود: این محصول هم به صورت بذری و هم به صورت چای ترش برداشت می شود.
به گفته پایدار؛ چای ترش قابلیت فرآوری زیادی به‌صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط‌های دمنوشی دارد.
وی با بیان اینکه آبیاری کم و سودآوری  زیاد از مزایای کشت چای ترش است خاطر نشان کرد:
این گیاه می تواند در راستای تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان کم آب‌بر  نقش بسزایی ایفا کند.
این کارشناس با بیان اینکه  چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر، مقاومت بیشتری به شوری آب و خاک دارد کشت این گیاه را برای مناطق با حاصلخیزی کمتر و با اب کمتر  مناسب‌ دانست.
وی با استناد به یافته های تحقیقاتی افزود:  چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر می شود.
چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از کشور عربستان وارد ایران می‌شود که طی سال‌های اخیرا کشت آن در برخی نقاط کشور گسترش یافته است.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد