مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از کشت بیش از 52 هزار هکتار گندم در این شهرستان خبر داد و گفت: از این میزان نزدیک به 39 هزار هکتار به صورت مکانیزه کشت شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت: عزیز رحیمی با بیان اینکه کشت گندم عمدتا از نیمه آبان آغاز و تا اواخرآذر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: کشت مکانیزه خصوصا کشت بر روی بسترهای بلند از اولویت های جهاد کشاورزی این شهرستان در راستای دستیابی به اهداف وزارت و سازمان جهاد کشاورزی است.
رحیمی با اشاره به اینکه تدارک بذرکار به عنوان یکی از اصلی ترین ماشین های کشت پاییزه سال جاری به نحو مطلوبی انجام شد، اظهار کرد: نزدیک به 130دستگاه بذرکار از جمله، کمبینات، همدانی، خطی کار، بذرکارخصوصا کارنده های کشت بر روی پشته های بلند کشت گندم و جو را انجام دادند.
به گفته رحیمی :کارنده های کشت گندم و جو در ابتدای فصل زراعی توسط کارشناسان پهنه و مکانیزاسیون کالیبره شدند و رانند گان این دستگاه ها دراین زمینه آموزشهای لازم دریافت کردند.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از ادوات كشت مكانيزه ميزان بذر مصرفي از 380 كيلوگرم درهكتاربه روش سنتي به200كيلوگرم كاهش مي يابد و در ديگر نهاده هاي مصرفي از جمله سم و آب نيز صرفه جويي قابل ملاحظه اي مي شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: علاوه بر کشت مکانیزه، رعایت تاریخ کاشت، عمق کاشت، میزان بذر، تغذیه، آزمون خاک، ارقام مناسب و... نیز در رسیدن به حداکثر عملکرد تاثیرگذار است.
این مقام مسئول رعایت آرایش کشت و یکنواختی و تراکم مناسب مزرعه، کاهش میزان بذر مصرفی در هکتار، رعایت و تنظیم عمق کاشت بذر گندم و جودر خاک، کاهش عملیات خاکورزی و تردد ماشین آلات و کاهش مصرف سوخت تراکتور در مزرعه، سرعت بالای کشت و افزایش عملکرد در واحد سطح را از مزایای کشت مکانیزه عنوان کرد.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.