معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت خیار سبز بوته ای در 15 هکتار از زمین های زراعی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، کاووس همتی اظهار کرد: خیار در اوایل اردیبهشت ماه در این شهرستان کشت می شود و برداشت نیز از تیرماه آغاز و تا شهریور ماه ادامه دارد.
همتی با بیان اینکه متوسط عملکرد برداشت خیار40-35 تن در هکتاراست، افزود: پیش بینی می شود، حدود 600 تن خیار از 20 مرحله برداشت تولید و روانه بازار شود.
او بیان کرد: محصول تولیدی علاوه بر مصرف تازه خوری به منظور تهیه محصولات صنایع تبدیلی شوریجات و ترشیجات به 27واحد صنایع تبدیلی در شهرستان ارسال می شود.
این مقام مسئول، اجرای آبیاری تحت فشار، رعایت اصول صحیح کاشت و تغذیه به موقع و مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز و نظارت مستمر کارشناسان از مزارع را از عمده فعالیتهایی دانست که در راستای تولید این محصول در مزارع این شهرستان نقش مهمی ایفا کرده است.
وی یادآور شد: برداشت خیار علاوه بر کسب درآمد مناسب، زمینه اشتغال کارگران فصلی را نیز فراهم کرده است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.