کارشناس ترویج مرکز جهاد کشاورزی حومه با اعلام این خبر گفت: در پی استقبال خوب کشاورزان از کارگاه آموزشی تغذیه گندم و تقاضای سایر کشاورزان برای برگزاری مجدد آن، کارگاه دیگری با همین عنوان در مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان مرودشت با شرکت 76 نفر از بهره برداران تشکیل شد. خانم مهندس بادانی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به بالا بودن درجه حرارت در روزهای اخیر و فراهم شدن نیاز گرمایی غلات برای رشد فیزیولوژیک و لزوم مصرف کود ازته سرک اول در مرحله پنجه¬زنی، این کارگاه به منظور ارائه برنامه صحیح تغذیه گیاهی گندم، با تاکید بر مصرف کود زمستانه به خصوص در مزارعی که کود پایه (Starter) استفاده نکرده¬اند و تشریح نقش این مرحله کوددهی بر افزایش طول خوشه¬ها و در نتیجه بهبود عملکرد گندم برگزار گردید. لازم به ذکر است مهندس رحیمی مدیر محترم شهرستان مرودشت به عنوان مدرس این دو کنفرانس علمی و کارگاه آموزشی به ارائه مطالب کلیدی و کاربردی و تبادل نظر با کارشناسان در خصوص تغذیه گندم پرداختند.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.