كارشناس مسئول زراعت مركز جهاد كشاورزي سيدان گفت: برداشت سیر از 90 هکتار از مزارع زیر کشت این محصول در حوزه تحت پوشش این مرکز آغاز شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، محمد رضا امیری اظهار کرد: کشت سیر در این منطقه در اسفند ماه انجام شده و برداشت نیز از خرداد ماه آغاز و تا تیر ماه ادامه دارد.
این کارشناس افزود: به دليل توانمندي كشاورزان اين بخش در مراحل داشت و برداشت سير، اين محصول با كمترين كاربرد سموم شيميايي و با تغذيه متعادل گياهي توليد مي شود.
او بیان کرد: با توجه به امكان انبار داري، ارزش اقتصادي مناسب و همچنين توليد فرآوری این محصول بر اساس شيوه هاي مناسب در زمان خشك كردن محصول در تثبيت رنگ و ماندگاري بالاتر، سير توليدي منطقه از بازار پسندي بالايي برخوردار است.
امیری، كشت ارقام پر بازده، رعايت تاريخ كاشت مناسب، تناوب اصولي و اجراي آبياري نوين خصوصا قطره اي و باراني از عوامل تاثير گذار بر عملكرد مناسب در منطقه برشمرد.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.