مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از برداشت پیاز سفید و زرد طلایی در سطح 340 هکتار از اراضی شهرستان مرودشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: متوسط برداشت پیاز 60 تن در هکتار در شهرستان می باشد و پیش بینی می گردد بیش از 20 هزار تن محصول تولید گردد که علاوه بر تامین نیاز شهرستان، به دیگر نقاط استان نیز ارسال می گردد.
وی افزود: کشت پیاز به دو صورت بذری و کشت به صورت نشاء می باشد که کشت بذری در آبان ماه و کشت نشایی در اسفند ماه انجام می شود و از نیمه دوم خرداد، برداشت آغاز می شود.
امیریان ابراز کرد: در مزارع پیاز شهرستان، جهت صرفه جویی در مصرف آب که از دغدغه های اصلی این روزهای کشور می باشد، از روش های نوین آبیاری استفاده می شود.
نظر خود را اضافه کنید.