مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مرودشت گفت: کشت ارگانیک خیار و گوجه فرنگی در سطح 5000 متر مربع در گلخانه سبزی و صیفی واقع در روستای حسن آباد سنجرلو انجام شد. امید روستا افزود: افزایش نیاز جوامع بشری به امنیت غذایی، رشد روز افزون جمعیت جهان و توسعه علم و فنآوری های نوین منجر به تحول عظیمی در عرصه کشاورزی و ارتقای آن شده است. هدف از فرآیند ارگانیک، تولید محصول با کیفیت بالا ، حفظ و بهوبد حاصلخیزی خاک و بهبود استفاده از آب سالم می باشد.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.