مسئول امور زنان مرکز جهاد کشاورزی گفت: این مرکز دارای پنج صندوق قدیمی فعال می باشد که از سال 1389 فعالیت خود را با هدف اشتغال زنان روستایی و بهبود درآمد خانوارهای روستایی آغاز نمودند. با توجه به نقش زنان در پویایی و توسعه جوامع روستایی راه اندازی این واحدها می تواند نقش بسیار مهمی در تحقق این امر ایفا نماید.
سجادیان افزود: در دو سال اخیر سه صندوق دیگر نیز، در روستاهای اسماعیل آباد و راهنویه و شهر سیدان با 135 نفر عضو راه اندازی شده است که فعالیت های مطلوبی را در راستای اهداف تشکل مذکور انجام داده اند. وی خاطرنشان کرد: صندوق خرد زنان روستایی فاروق با دریافت وام از صندوق حمایت از فعالیت زنان روستایی شهرستان، اقدام به خرید محصولات کشاورزی و باغی از جمله انار، گردو و بادام کرده و با فرآوری برخی از این محصولات و همچنین کشت زعفران، پرورش مرغ بومی و فعالیت های مشابه به درآمدزائی برای اعضای خویش می پردازند. از دیگر فعالیت های این صندوق ها، مشارکت در جشنواره انار فاروق می باشد.
صندوق زنان روستایی سیوند نیز با اجاره اراضی کشاورزی جهت کشت صیفی جات و راه اندازی چندین باب مغازه برای ارائه خدماتی مانند عطاری، عکاسی، فروشگاه لوازم خانگی در معیشت اعضا نقش بسزایی داشته است. همچنین صندوق های بزمیان و احمد آباد نیز با احداث گلخانه های خانگی نیز در اشتغال زنان روستایی نقش بسزایی داشته است. جهاد کشاورزی نیز در راستای توانمندسازی اعضا اقدام به برگزاری دوره های آموزشی کشت زعفران ،گیاهان دارویی و پرورش قارچ برای اعضای صندوق ها نموده است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.