به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی مرودشت، این جلسه با حضور فرماندار مرودشت و معاون وی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان، بخشداران بخش های شهرستان و ادارات عضو کارگروه همچون ادارات آب، منابع طبیعی، تعاون روستایی، روسای مراکز جهاد کشاورزی تابعه شهرستان، نماینده دادستانی مرودشت، و مسئول نظام صنفی کشاورزی در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، فرماندار این شهرستان ضمن تشکر و خوش آمدگوئی به حاضرین جلسه گفت: بحران آب یک مسئله جدی در جامعه و کشور بوده و شهرستان مرودشت نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.
نجیب زاده افزود: برای مواجه با این بحران، اگر فرض بر این باشد که در خصوص برخی کشت ها نظیر کشت برنج محدودیتی اعمال گردد، اولاً لازم است تا اعمال این محدودیت ها قانونی بوده و ثانیا، برای جبران خسارت های مادی وارده به کشاورزان مشمول محدودیت، کشت ها یا طرح های جایگزین مشخص و تعریف گردیده و سپس عملیاتی گردند.
وی، همچنین بر توجه و تمرکز بر فعال کردن زیرکمیته تغییر الگوی معیشت و کشت کشاورزان در این شهرستان بدلیل تشدید بحران آب تاکید کرد.
در ادامه جلسه، معاون فرماندار ضمن تشکر از دبیر کارگروه آب، کشاورزی، و منابع طبیعی بر لزوم اجرائی کردن مصوبات قبلی جلسه تاکید کرد. امیری در خصوص تغییر الگوی معیشت افزود: با شعار دادن ، کلی گوئی و صحبت های نظری نمی توان به تغییر الگوی کشت و یا معیشت اقدام کرد. براین اساس لازم است تا برای این امر بودجه و اعتبار ویژه ای منظور گردیده و سپس با ارائه راهکارهای عملیاتی به این امر مهم اقدام کرد.
مدیر جهاد کشاورزری مرودشت و دبیر کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی نیز ضمن تشکر از حاضرین جلسه، بندهای مطروحه جلسه شامل تغییر الگوی معیشت کشاورزان، برنامه تنظیم کشت برنج، و گزارش طرح نوبت بندی آب در حوزه سد درودزن را بیان کرد.
رحیمی در ادامه، از تلاش های اعضای کارگروه، مسئولان، کارشناسان و دست اندرکاران ذیربط و همچنین مسئول امور صنفی کشاورزی در خصوص کمک به برنامه ریزی بهینه مدیریت مصرف آب کشاورزی و همچنین کمک به عملیاتی شدن مصوبات جلسات این کارگروه، تشکر کرد.
پس از بحث و بررسی بندهای مطروحه جلسه توسط اعضای کارگروه، مواردی همچون تغییر الگوی معیشت و کاهش سطح زیرکشت برخی محصولات با نیاز آبی بالا به تصویب اعضای این جلسه رسید.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.