این طرح با حمایت سازمان جهانی غذا و همکاری جهاد کشاورزی توسط 12 نفر از بانوان سرپرست خانوار روستای فاروق به مدت 4 ماه اجرا گردید. در این طرح 400 قطعه جوجه یک روزه بوقلمون در اختیار بانوان قرار گرفت و با نظارت جهاد کشاورزی پرورش داده شد. نتایح حاصله از این طرح، مطلوب ارزیابی شد.
گفتنی است در طرح تله فود از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نشده و گوشت تولیدی حدود 500 کیلو است که کاملاً سالم می باشد.
ایجاد اشتغال، استفاده بهینه از امکانات و تولید غذای سالم از جمله اهداف این طرح می باشد. اجرای این گونه طرح ها، می تواند بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی را جبران نماید.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.