tale foodاین طرح با حمایت سازمان جهانی غذا و همکاری جهاد کشاورزی توسط 12 نفر از بانوان سرپرست خانوار روستای فاروق به مدت 4 ماه اجرا گردید. در این طرح 400 قطعه جوجه یک روزه بوقلمون در اختیار بانوان قرار گرفت و با نظارت جهاد کشاورزی پرورش داده شد. نتایح حاصله از این طرح، مطلوب ارزیابی شد.
گفتنی است در طرح تله فود از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نشده و گوشت تولیدی حدود 500 کیلو است که کاملاً سالم می باشد.
ایجاد اشتغال، استفاده بهینه از امکانات و تولید غذای سالم از جمله اهداف این طرح می باشد. اجرای این گونه طرح ها، می تواند بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی را جبران نماید.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد