senبه گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: روند صعودی افزایش دما در اسفند و بهار امسال، کاهش70 درصدی میزان بارندگی امسال نسبت به سال گذشته، کاهش سطح سبز مزارع و نبود رویش¬های گیاهی در دامنه کوه¬ها، باعث هجوم برق آسای آفت سن از اماکن زمستان گذرانی به مزارع گندم و جو گردیده است.
مهندس عزیز رحیمی افزود: بر این اساس از آنجا که در شرایط مزبور، سن¬ها به سرعت در مزارع مستقر و آماده جفت گیری می باشند، کارشناسان جهاد کشاورزی این شهرستان مبارزه با این آفت مهم را شروع کرده اند.
خانم مهندس برزگر کارشناس زراعت جهاد کشاورزی حومه نیز در این راستا گفت: مدیران پارسل مرکز جهاد کشاورزی حومه مرودشت نیز، با حضور فعال در پهنه¬ها، ارسال پیامک، هماهنگی با شوراها، دهیاران، مددکاران ترویجی و تشکل¬ های خصوصی فعال در پهنه¬ها نسبت به اطلاع رسانی به موقع در خصوص مبارزه با سن مادری وارد عمل گردیده اند. خانم مهندس برزگر افزود: امید می رود به تبع اقدامات مزبور، خسارات سن مادری به مزارع، کاهش یابد.
لازم به ذکر است که سن گندم یکی از مهمترین آفات مزارع گندم و جو می باشد که برای مبارزه با آن می بایست تمامی مزارع گندم و جوی منطقه مدنظر قرار گیرد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد