مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت در جلسه کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی با اعلام این خبر گفت: شهرستان مرودشت در چند سال گذشته به لحاظ تولید برنج در بین شهرستان های کشور، مقام سوم را دارا بوده است.
مهندس رحیمی افزود: کشت برنج در این شهرستان، عمدتا در بخش کامفیروز و درودزن می باشد که با توجه به نیاز آبی بالای این محصول، روش کشت تناوبی در این مناطق اجرا گردیده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در روش آبیاری متداول قبلی بالغ بر 20 هزار مترمکعب آب برای هر هکتار برنجکاری لازم می باشد در حالیکه در روش تناوبی در هر هکتار حدود 12 تا 13 هزار مترمکعب آب استفاده می گردد.
مهندس رحیمی همچنین در ادامه، گسترش استفاده از روش های آبیاری نوین همچون آبیاری تیپ را عاملی موئر در کاهش مصرف آب در کشت هایی همچون گوجه فرنگی، پیاز و چغندر قند دانستند.
وی در پایان بر محدودیت کشت برنج با آب چاه و سوق دادن کشاورزان به سمت کشت های با نیاز آبی کم تاکید کرد.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.