رئیس مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان مرودشت با اعلام این خبر گفت: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و نیل به تولید محصول سالم و ارتقاء سطح سلامت جامعه کارگاه آموزشی با محوریت روش های نوین در مدیریت تلفیقی آفات و بیماری های محصولات صیفی در سالن مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان مرودشت برگزار گردید.
مهندس محمودی افزود: در این کارگاه، بر لزوم کاهش سطح زیر کشت صیفی و اصلاح الگوی مصرف کشت به منظور مدیریت بحران آب تاکید گردید.
در ادامه مهندس سلطانی مقدم کارشناس انسکتاریوم شیراز به معرفی زنبور براکون و جایگاه آن در کنترل بیولوژیک کرم میوه خوار گوجه فرنگی پرداخت.
در پایان نیز، مهندس برزگر کارشناس حفظ نباتات مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان مرودشت، راهکارهای عملی کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی را با اجرای مدیریت تلفیقی در کنترل آفات و بیماری های صیفی بیان کرده و در نهایت به پرسش های بهره برداران حاضر در کارگاه پاسخ گفت.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.