به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت کارشناس مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت توسعه کشت های گلخانه ای با توجه به افزایش بهره وری آب ،افزایش تولید وافزایش درامد کشاورزان چند سالی است که در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت قرار گرفته است . سمیه کارگردر یک مقایسه آب مصرفی در محصول خیار گلخانه ای در فضای آزاد و گلخانه راتشریح کرد وی گفت :هر یک هکتار خیار گلخانه ای در هوای آزاد حدود ۱۰هزار متر مکعب آب مصرف می کند درصورتی که فقط یک کشت سه ماهه وتولید ۲۵تن در هکتار را بر دارد .در حالی که در گلخانه در یک هکتار در یک دوره پنج ماهه چهار هزارو500 متر مکعب آب مصرف می شود .ودو دوره کشت پنج ماهه انجام می شود .وجمعا نه هزار متر مکعب آب مصرف می شود .اگر مبنای تولید را ۲۵کیلوگرم در متر مربع در نظر بگیریم در یک هکتار گلخانه در یک دوره کشت ۲۵۰تن ودر دو دوره ۵۰۰تن خیار تولید می شود .که هم از نظر مصرف آب وهم از نظر اقتصادی رقم بسیار قابل قبولی به نظر می رسد.
کارگر اظهار امیدوا ی کرد که با برگزاری کلاس های ترویجی در راستای توسعه کشت های گلخانه ای گامی مهم برداشته شود.
در شهرستان مرودشت ۳۰ هکتار گلخانه در ۱۰ واحد وجود دارد که انواع محصولات گلخانه ای از جمله گوجه ،خیار ،فلفل دلمه ای گوجه گیلاسی ریحان و... کشت می شود .
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.