jjjjolمدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید جلبک اسپرولینا با مصرف خوراکی برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، عزیز رحیمی افزود: تولید جلبک اسپرولینا برای اولین بار در شهرستان با همکاری و نظارت اداره شیلات انجام شده است.
وی گفت: این تولید کننده قصد دارد تولید را گسترش و به فضای آزاد انتقال دهد.
رحیمی افزود: این جلبک جز جلبک های سبز آبی و ساده ترین نوع جلبک هستند وقادر به فتوسنتز می باشند.
وی با اشاره به رشد و تکثیر بالای این جلبک ها افزود: جلبک ها می توانند طی سه تا چهار روز تکثیر شوند و برداشت نیز بسته به مدیریت از پنج روز تا یک ماه انجام می شود که در این واحد تولیدی هر ۱۴ روز یکبار برداشت می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از جمله مسائل ومشکلات تولید جلبک را بازار فروش این محصول عنوان کرد.
رحیمی در این باره می گوید:
جلبک‌ها هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف می شود.
وی افرود: جلبک با خواص اسپیرولینا ماده غذایی بسیار قوی است و سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد سفارش کرده اند این جلبک به صورت مکمل وارد برنامه غذایی شود.
به گفته او اسپیرولینا می‌تواند پروتین، فولیک اسید، ویتامین‌های B۱ , B۲ , B۳,B۵, B۶, B۱۲ و ویتامین E و یدِ بدن را تامین کند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد