ghghمدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: این شهرستان با دارا بودن ۲۶ واحد تولید قارچ صنعتی و سنتی سالانه بیش از ۱۹۰۰ تن قارچ تولید می کند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، عزیز رحیمی افزود:
شهرستان مرودشت با دارا بودن هفت واحد صنعتی به ظرفیت سالانه ۱۶۵۰ تن و ۱۹ واحد کارگاه سنتی با ظرفیت سالانه ۲۵۰ تن و جمعا ۱۹۰۰ تن قارچ خوراکی دکمه ای در سال تولید می کند.

رحیمی خاطر نشان کرد: مرودشت از قطبهای مهم تولید این ماده غذایی ارزشمند در استان فارس می باشد و مقام دوم تولید رادارا می باشد.

وی گفت: این واحد های تولیدی برای حدود یک صد نفر اشتغال دائم و بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال فصلی ایجاد کرده است.

رحیمی با اشاره به ارزش غذایی این ماده افزود: قیمت مناسب این ماده غذایی در بازار، باعث افزایش روز به روز مصرف این محصول و قرار گرفتن در سبد غذایی خانواده ها شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: در راستای حمایت از تولید قارچ به متقاضیان تولید این محصول پس از اخذ مجوز های لازم، تسهیلات کم بهره و مدت دار پرداخت می شود.
وی در خصوص حمایت از تولید کنندگان خانگی قارچ افزود: در راستای ارتقا واحدهای سنتی تولید قارچ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، اقدام به معرفی واحدهای سنتی با مجوز مشاغل خانگی و ثبت نام در سامانه سیتا نموده است که با تصویب کارگروه سطح و تعداد واحدهای سنتی افزایش می یابد وکمک شایانی در افزایش تولید قارچ و اشتغال زایی در سطح شهرستان خواهد کرد.
وی بیان کرد: متقاضیان تسهیلات طرح های صنعتی تولید قارچ به بانک کشاورزی و متقاضیان کارگاه های سنتی نیز به بانک توسعه تعاون معرفی می شوند.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد