b1مسئول ترویج جهاد کشاورزی حومه مرودشت از آغاز برداشت بادمجان در این منطقه خبر داد و گفت: با آغاز برداشت محصول بادمجان، یک کشاورزمرودشتی امسال از 5 هکتار سطح زیرکشت، 350 تن بادمجان شیرین و خوش طعم تولید کرده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، زهرا اورنگی گفت: برداشت بادمجان در این منطقه از نیمه های مرداد آغاز شده و تا آخر شهریور ماه ادامه دارد.
وی، متوسط عملکرد این محصول را 70-60 تن در هکتارعنوان کرد.
اورنگی ارقام بادمجان کشت شده در این مزرعه را مهشی سفید بلند، دلمه ای، مهشی سبز بلند، استار رنگی ، مهشی سیاه بلند، سوپر قرمز، مانیکا، گزاراتی، سوپر سیاه بنگالی و سوپر سبز بنگالی عنوان کرد.
وی یادآور شد: بادمجان تولیدی از لحاظ طعم و شیرینی منحصر بفرد است و بدلیل شیرین بودن وکیفیت بسیار بالای آن یکی از مرغوبترین محصول تولید شده در سطح شهرستان می باشد. همچنین محصول تولیدی به کشور امارات صادر می شود. 
اورنگی، شرایط آب و هوائی و مدیریت و تلاش این کشاورز در زمینه کاشت، داشت و نیز استفاده از مواد آلی و تغذیه مناسب استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی را ازدلایل افزایش عملکرد و کیفیت بادمجان تولیدی عنوان کرد.
این کارشناس، با بیان اینکه متاسفانه قیمت فروش آن برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست، بر ضرورت تاسیس کارخانجات صنایع تبدیلی و کنسرو سازی در شهرستان تاکید کرد.
مسئول ترویج جهاد کشاورزی حومه خاطرنشان کرد : باتوجه به بحران آبی و افت آبهای زیر زمینی، کل مزرعه به روش آبیاری نوین (آبیاری تیب) انجام می شود.
بادمجان سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی و دارای خواص دارویی فراوانی است و به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار موثر است و خوردن آن گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد.
در شهرستان مرودشت بیش از 20 هکتار بادمجان کشت شده است.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد