مسئول ترویج جهاد کشاورزی حومه مرودشت گفت: به منظور کاهش مصرف آب، کاشت نشایی پیاز در سطح10 هکتار از مزارع این منطقه انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، زهرا اورنگی افزود: در سال زراعی جاری 125 هکتار از زمین های کشاورزی منطقه حومه به کشت پیاز اختصاص یافته که انتظار می رود بالغ بر 7530 تن پیاز در این سطح تولید و روانه بازار شود.
وی با بیان مزیت کاشت نشایی پیاز و کاهش مصرف آب بیان کرد: افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف آب، افزایش سطح زیر کشت و تولید اقتصادی محصول از جمله مزایای کشت نشایی پیاز بشمار می رود.
اورنگی با تشریح سایر مزیت های کشت نشایی پیاز تصریح کرد: در کشت نشاکاری پیاز در مقایسه با کشت سنتی میزان مصرف بذر به یک سوم کاهش یافته و از آنجا که تولید نشا در گلخانه انجام می شود، علاوه بر زودرسی حدود 50 روزه محصول، در میزان مصرف آب نیز به طور قابل ملاحظه ای صرفه جویی می شود.
این کارشناس ادامه داد : برداشت پیاز از اواسط تیر آغاز شده و تا اواخر مهر ادامه خواهد داشت. ارقام کشت شده فلات زرگان ، فلات میگون، آفری گرو، MTN و سوئیتاسپانیش را شامل می شود.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف آب در روند تولید محصولات زراعی از دغدغهها و اولویتهای اصلی حوزه زراعت استان محسوب میشود و خوشبختانه هر ساله، سهم روش کاشت نشایی در زراعت صیفی روند افزایشی داشته است.
نظر خود را اضافه کنید.