ZAFFFمدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت گل های زعفران از مزارع این شهرستان خبر داد و افزود: پیش بینی می شود از هر هکتار به طور متوسط چهار کیلو  و در مجموع بیش از 140 کیلو زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، عزیز رحیمی افزود: برداشت زعفران در این شهرستان از اوایل آبان ماه آغاز و تا بیستم این ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه کشت زعفران در مرودشت در حال افزایش است،تصریح کرد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است و در سال های اخیر کاشت آن در مرودشت به 35 هکتار رسیده که 32 هکتار آن بارور است و مابقی در سال آینده بارور می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه در سال‌های اخیر با ایجاد برنامه‌هایی مبنی بر تکیه بر اقتصاد بدون نفت، حمایت‌های زیادی از تولید و گسترش زعفران انجام ‌شده است، خاطر نشان کرد: دولت در همین راستا تسهیلات کم بهره و یارانه پیاز زعفران پرداخت می کند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه زعفران تولید شده در مرودشت به لحاظ شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی برخوردار است، افزود: زعفران در مرودشت دارای گواهینامه ICM یا نشان حداقل مصرف سموم است و با نشان تجاری (برند) در یک فروشگاه تخصصی به بازار عرضه می شود.

رحیمی با اشاره به زنجیره تولید تا مصرف زعفران در مرودشت، گفت: تولید و عرضه زعفران در مرودشت برای بیش از 400 نفر کارآفرین فرصت شغلی ایجاد کرده است.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد